Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μπενίτεθ: Έχουμε μεγάλη πίστη στον εαυτό μας

Στην συνέντευξη τύπου εν όψει του παιχνιδιού με την Αθλέτικ ο Rafa Benitez είπε πως η Napoli έχει πίστη για την πρόκριση αλλά ενδεχόμενη αποτυχία δεν θα ήταν τραγωδία.


Το πρώτο σκέλος έληξε 1-1, κάτι που σημαίνει ότι οι Partenopei χρειάζονται τουλάχιστον ένα γκολ στο San Mames.
"Έχουμε μεγάλη πίστη στον εαυτό μας και σεβόμαστε τόσο την Αθλέτικ Μπιλμπάο όσο και το κοινό του San Mames, αλλά αύριο βράδυ θα παίξουμε για να κερδίσουμε», είπε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου του.
"Στο πρώτο παιχνίδι η Αθλέτικ Μπιλμπάο αμύνθηκε καλά και  μας πιέζε συχνά , αλλά παρ 'όλα αυτά είχαμε τέσσερις ή πέντε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είμαστε σίγουροι οτι θα δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε ταχύτερη κίνηση της μπάλας και να αυξήσουμε την πίεση στο παιχνίδι μας.
"Ίσως η Αθλετικ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς έχουν παίξει πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Αυτό που με ανησυχεί για το ματς; Τίποτα απολύτως «Έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε αύριο το βράδυ. Η Αθλετικ δεν θα κάτσει πίσω να μας περιμένει, ούτε για να παίξει για ένα αποτέλεσμα 0-0. Πρέπει να εστιάσουμε στο να σκοράρουμε ένα γκολ. "
Γι το ενδεχόμενο αποτυχίας πρόκρισης στου ομίλους του Champions League.
"Τίποτα δεν θα αλλάξει το σχεδιασμό μας, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να πετύχουμε, σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν τραγωδία αν μείνουμε έξω από τους ομίλους.
«Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν έχει παίξει στο Champions League για 16 χρόνια και αυτό μπορεί να θέσει επιπλέον πίεση για τους άνδρες  του Ernesto Valverde », τόνισε ο Μπενίτεθ.
Για τον Gonzalo Higuain ο οποίος σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο San Paolo
«Ο Higuain πρέπει να είναι αποφασιστικός σε κάθε παιχνίδι, γιατί είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βλάψουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο όπως έκανε στο παρελθόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης."
Ο Μπενίτεθ ρωτήθηκε αν Juan Camilo Zuniga θα παίξει, αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του.
«Στην Ευρώπη δεν μπορείς να πάρεις όλους τους παίχτες στον πάγκο όπως στην Serie A, αλλά οι επιλογές μου θα είναι με βάση την τακτική και όχι την φυσική κατάσταση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου