Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Napoli - Chievo Verona 0-1 --- Στιγμιότυπα και δηλώσεις

Την έκπληξη της δεύτερης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο έκανε η Κιέβο που πέρασε νικηφόρα 1-0 από το Σαν Πάολο και έφερε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στις τάξεις των παρτενοπει.
Πρωταγωνιστής ο δανεικός από την Inter Francesco Bardi ο οποίος εκτός από την απόκρουση του στο πεναλντι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Higuain, ήταν ανικητος σε κάθε απόπειρα των γηπεδούχων να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Maxi Lopez στο 49' και κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος. Η Napoli εκτός από το πέναλντι είχε και πολλές άλλες ευκαιρίες έστω και αν τα πρώτα βιολιά της κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης. Το τέλος του αγώνα συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες και η προσωρινή ηρεμία που είχε επέλθει μετά το διπλό στην Γένοβα μοιάζει να έχει εκ νέου χαθεί.
Συνθέσεις:
NAPOLI: Καμπράλ, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ζούνιγκα, Ζοργκίνιο (72’ Ντε Γκούζμαν), Ινλέρ, Καγιεχόν (78’ Ζαπάτα), Χάμσικ, Ινσίνιε (58’ Μέρτενς), Ιγκουαΐν.
CHIEVO: Μπάρντι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Μπιράγκι, Μπίρσα (69’ Μπότα), Ίθκο (81’ Γκαμπερίνι), Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι, Λαζάρεβιτς (72’ Κόφι), Λόπεζ.

Ο Benitez στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: "Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε την ήττα. Στο τελευταίο 20λεπτο σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν ένα παιχνίδι που αν έληγε 3-1 κανείς δεν θα είχε παράπονο. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και έκανε αυτό που έπρεπε μέχρι το τέλος. Αν δεν μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε." Στην ερώτηση για το αν πιστέυει ακόμα στον τίτλο μετά απο αυτό το αποτέλεσμα: "Δεν μίλησα ποτέ για το Scudetto. Είμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική. Θέλω να διδάξω την υπομονή και κατά την διάρκεια του αγώνα, όταν έχεις ακόμα 40 λεπτά δεν πρέπει να κάνεις βεβιασμένες προσπάθειες αλλά να αντιδράς ψύχραιμα συνεχίζοντας την καλή απόδοση του πρώτου μέρους."
Στην ερώτηση για την αδυναμία της ομάδας να κερδίζει της μικρές ομάδες, από την προηγούμενη σεζόν απάντησε πως: Θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες αλλά με ένα χαμένο πέναλντι, 11 καθαρές ευκαιρίες και 33 σουτ το πράγμα αλλάζει. Αν είμαστε 3-0 μπροστά από το ημίχρονο κανείς δεν θα παραπονιόταν 


1 σχόλιο:

  1. Και γιατί να παραπονιόμασταν αν το σκορ ήταν 3-0; Το λογικό θα έκανες βρε Μπενίτεθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή