Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Napoli - Empoli 2-2 --- Στιγμιότυπα και δηλώσεις

Άλλους δύο βαθμούς εντός έδρας πέταξε η Νάπολι που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Έμπολι.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, όταν στο 19’ ο Βέρντι έγραψε το 0-1. Η άμυνα της Νάπολι είχε πολλά προβλήματα και θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ κάτι το οποίο συνέβη τελικά στο δεύτερο μέρος με την Έμπολι να σκοράρει στο 53’ με τον Ρουγκάνι. Οι Παρτενοπέι στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν περισσότερο και στο 67’ με τον Ζαπάτα έκαναν το 2-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 72’ ο Ντε Γκούζμαν ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 
Το κλίμα μετά από ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι καλό πράγμα που φαίνεται και από το τις αποδοκιμασίες στον Χάμσικ κατά την αλλαγή του, καθώς και το περιστατικό που συνέβη στα επίσημα του γηπέδου με οπαδό να προβαίνει σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς την σύζυγο του του Σλοβάκου.
Νάπολι: Καμπράλ, Αλμπιόλ, Χερίκου, Μάτζιο, Γουλάμ, Ζορζίνιο, Λόπεθ, Μέρτενς (70’ Ντε Γκούζμαν), Χάμσικ (61’ Ιγκουαΐν), Καγιεχόν, Ζαπάτα
Έμπολι: Σέπε, Ρουγκάνι, Τονέλι, Ράι (63’ Μπάρμπα), Χαισάγ, Βετσίνο, Βαλντεφίορι, Κρόκε (62 Λάξαλτ ), Βέρντι (78’ Ζελίνσκι), Μακαρόνε, Βαρκάνο
Στις δηλώσεις του ο Μπενίτεθ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας όταν έμεινε πίσω στο σκορ αλλά και την απογοήτευση του για την έλλειψη αποτελεσματικότητας στη επίθεση και τα κενά στην άμυνα. "Δεν μπορώ να δεχθώ το σημερινό αποτέλεσμα ως θετικό αφού μια εντός έδρας ισοπαλία δεν μπορεί να είναι θετική. Η αντίδραση της ομάδας ήταν πολύ καλή και θα μπορούσαμε στο τέλος να κερδίσουμε μια ομάδα που γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολος αντίπαλος. Αν πετυχαίναμε τρίτο γκολ με τις ευκαιρίες που είχαμε με τον Καγιεχόν ή τον Ντε Γκούσμαν τώρα θα μιλούσαμε για μια ομάδα με χαρακτήρα και πάθος. Αν και μου άρεσε η αντίδραση μας όταν μείναμε πίσω στο σκορ δεν μπορώ να πω το ίδιο για τα γκολ που δεχθήκαμε. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ συγκριτικά με τις ευκαιρίες που κάναμε και φυσικά να δεχόμαστε λιγότερα. Πάνω από όλα βέβαια πρέπει να ξεκινάμε με την σωστή νοοτροπία από την σέντρα. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να επικεντρωθούμε στο ματς της Πέμπτης για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου