Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Napoli - Parma 1-1


Αυτοκτόνησε η Νάπολι κόντρα στην υποβιβασμένη και αδιάφορη Πάρμα, την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις ομάδες τις Ρώμης.


Από νωρίς φάνηκε ότι το απόγευμα δε θα ήταν εύκολο για τη Νάπολι αφού στο 9' ο Παλαντίνο, μετά την άστοχη έξοδο του Αντούχαρ σε εκτέλεση κόρνερ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Ηταν η 3η φορά στους τελευταίους τέσσερις αγώνες που οι Παρτενοπέι δέχθηκαν γκολ στο πρώτο 15λεπτο και στη συνέχεια προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχασε μια καλή ευκαιρία στο 20' με τον Ζαπάτα και τελικά έκανε το 1-1 στο 28' με τον Γκαμπιαντίνι, μετά την 9η φετινή ασίστ του Χάμσικ. Κάπου εκεί, όμως, οι Ναπολιτάνοι... κοιμήθηκαν ξανά και στο 34' ο Χορκέρα με σουτ νίκησε τον Αντούχαρ και έβαλε ξανά μπροστά τους Κροτσιάτι (2-1). Το ημίχρονο, μάλιστα, θα μπορούσε να κλείσει ακόμη χειρότερα για τη Νάπολι αλλά ο Παλαντίνο στο 41' δεν κατάφερε, με δύο προσπάθειες, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανεβάσει το σκορ για την Πάρμα.
Στην επανάληψη οι Βεζουβιάνοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και από νωρίς άρχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες. Ο Μιράντε, όμως, αντέδρασε σωστά στην κεφαλιά του Χάμσικ στο 49', όπως έκανε και στο 55' σε προσπάθεια του Καγιεχόν. Ο Μπενίτεθ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και στο 57' έριξε στο ματς τον Ιγουαΐν, ο οποίος στο 64' προσπάθησε δύο φορές για την ισοφάριση αλλά ο Μιράντε έμοιαζε ανίκητος! Ο πορτιέρε της Πάρμα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση και στο 66' σε σουτ του Γκαμπιαντίνι, για να έρθει τελικά το 2-2 από το σουτ του Μέρτενς στο 72'. Από εκείνο το σημείο η πίεση των Ναπολιτάνων αυξήθηκε ώστε να πάρουν τη νίκη και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League.
Οι Παρτενοπέι είχαν ευκαιρίες με τους Χάμσικ, Καγιεχόν και Ιγουαΐν αλλά ο Μιράντε αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις και κράτησε το 2-2, το οποίο θα μπορούσε γίνει... 3-2 στο 94' για την Πάρμα αλλά ο κεραυνός του Μαρίγκα, στην αντεπίθεση, έφυγε ελάχιστα άουτ!



Parma-Napoli - Sintesi Mediaset - 10-05-2015
Parma-Napoli - Sintesi Mediaset - 10-05-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Posted by Napoli Fans Tube on Κυριακή, 10 Μαΐου 2015
NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου