Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Empoli - Napoli 2-2

Με την άμυνα για άλλη μια φορά να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο και έχοντας κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο η Napoli ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας απέναντι στην πρώην ομάδα του Sarri.
Οι παρτενοπέι βρέθηκαν 2 φορές πίσω στο σκόρ, την πρώτη δε σχεδόν με την έναρξη του αγώνα αλλά χάρη σε ένα καταπληκτικό τέρμα του Insigne και ένα του Alan επανήλθαν στο παιχνίδι. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του πρώτου μέρους αλλά αυτό που μένει είναι το γεγονός πως μετά από τρία παιχνίδια η Napoli δεν έχει ακόμα γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης.

Mauricio Sarri: "Μετά από τα πρώτα 20 λεπτά ανεβάσαμε την απόδοση μας και ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να εστιάσουμε στα θετικά, καθώς και στα σημάδια βελτίωσης. Μην ξεχνάμε πως 4 μήνες πριν η δικιά μου Empoli προηγούνταν με 3-0 στο ημίχρονο επί της Napoli. To Castellani είναι μια δυνατή έδρα. Το πρώτο γκολ προήλθε από λάθος μας, ενώ το δεύτερο από λάθος του διαιτητή. Ο Saponara ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και ήταν ορατό ακόμα και από τον πάγκο. Μονάχα ο διαιτητής δεν το είδε! Ήμασταν άτυχοι, ελπίζω στο μέλλον αυτό να αλλάξει. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς αν δεν δεχόμασταν το δεύτερο γκολ. Αναμφίβολα θα πρέπει να δεχόμαστε λιγότερα γκολ για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Η άμυνα ήταν καλύτερη σήμερα και δεν δέχτηκε φάσεις μετά από το πρώτο 20λεπτο. Αλλάξαμε στο σύστημα σε 4-3-3 αφού το 4-3-1-2 δεν αποτελεί δόγμα για εμάς και έχουμε τους κατάλληλους παίχτες για να μπορούμε να αλλάζουμε συστήματα."



Empoli-Napoli - Sintesi Rai - 13-09-2015
Empoli-Napoli - Sintesi Rai - 13-09-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Posted by Napoli Fans Tube on Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015




NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άρχισε τα περι διαιτησίας, αυτά δεν είναι καλά. Δεν είναι σωστή φιλοσοφία, ακόμα κι αν έχει δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή