Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Atalanta - Napoli 1-3

Η Νάπολι κέρδισε την Αταλάντα εκτός έδρας και έκλεισε τιςυποχρεώσεις της για το 2015 με τον καλύτερο τρόπο.
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έδειξε χαρακτήρα και πήρε το τρίποντο σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν νικούσε από τον Ιανουάριο του 2010.Αταλάντα και Νάπολι έδειξαν από νωρίς τη διάθεση τους να παίξουν ανοιχτά, με τους γηπεδούχους να απειλούν για πρώτη φορά στο 3' με τον Μάξι Μοράλες. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με Ιγουαΐν και Ινσίνιε, σε ένα πρώτο 45λεπτο που είχε καλό ρυθμό και φάσεις αλλά δεν είχε γκολ. Αυτά, τελικά, ήρθαν στην επανάληψη. Συγκεκριμένα στο 52' οι Παρτενοπέι πήραν πέναλτι μετά το χέρι του Ντε Ρουν και ο Χάμσικ από τα 11 βήματα σκόραρε με περιπετειώδη τρόπο για το 0-1, σκοράροντας από την βούλα για πρώτη φορά μετά το 2011 (είχε χάσει πέντε σερί)! Η χαρά, πάντως, δεν κράτησε πολύ αφού στο 54' οι Τσιγκαρίνι-Μάξι Μοράλες-Ντένις συνεργάστηκαν πολύ ωραία, για να γίνει το 1-1 από το σουτ του Γκόμες! Κάπου εκεί, ανέλαβε δράση ο Ιγουαΐν. Αφού έμεινε «σιωπηλός» κόντρα στη Ρόμα, ο Αργεντίνος επέστρεψε στα γκολ κάνοντας το 1-2 στο 62' με κεφαλιά μετά το κόρνερ. Η Αταλάντα προσπάθησε να αντιδράσει ξανά, πίεσε από την στιγμή που η Νάπολι έμεινε με 10 παίκτες (74') για την δεύτερη κίτρινη του Ζορζίνιο στο μαρκάρισμα του Ντε Ρουν αλλά ο Ιγουαΐν «χτύπησε» ξανά, πλασάροντας υπέροχα στην αντεπίθεση του 85', γράφοντας το τελικό 1-3. Θα ήταν 1-4, αν στο 91' ο Χάμσικ δεν επιβεβαίωνε ότι έχει θέμα από το σημείο του πέναλτι, αστοχώντας στην εκτέλεση μετά το μαρκάρισμα του Μέρτενς από τον Παλέτα, ο οποίος αποβλήθηκε.
Atalanta: Bassi; Bellini (Raimondi 63) (Masiello 79), Stendardo, Paletta, Brivio; Grassi, De Roon (D’Alessandro 78), Cigarini; Maxi Moralez, Denis, Gomez
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan (David Lopez 66), Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain (Maggio 89), Insigne (Mertens 72)

Atalanta-Napoli - Sintesi Rai - 20-12-2015
Atalanta-Napoli - Sintesi Rai - 20-12-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Δημοσιεύτηκε από Napoli Fans Tube στις Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015






Sarri: "Ο Gonzalo ήρθε και με αγκάλιασε επειδή σκόραρε σε μια φάση που είχαμε δουλέψει το προηγούμενο πρωί στην προπόνηση. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σε μια σκληρή έδρα και μας ήταν δύσκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά τελικά πήραμε μια σημαντική νίκη. Κερδίσαμε τα 17 από τα τελευταία 20 παιχνίδια μας οπότε δεν βρίσκω κανέναν λόγο για να είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτή την στιγμή βλέπω μια ομάδα σε καλή φόρμα. Αν υπήρξε μια δύσκολη στιγμή αυτή ήταν για 15-20 μέρες αλλά ήταν απόλυτα κατανοητή από την στιγμή που παίξαμε 24 παιχνίδια. Σήμερα τα πήγαμε καλά στα στημένα. Είχαμε κάνει κάτι παραπάνω στα κόρνερ στα ματς της Ευρώπης  και ζήτησα από την ομάδα να αλλάξουμε τελείως την τακτική μας. Αλλάξαμε τα πάντα, είναι και θέμα νοοτροπίας βέβαια. Η Napoli δεν είχε δουλέψει μέχρι τώρα σε τέτοια θέματα οπότε δεν ήταν συνηθισμένη σε αυτά. Δεν μου αρέσει η διακοπή για της γιορτές αφού δεν υπάρχει αθλητής που να θέλει να μείνει εκτός γηπέδου για 7 συνεχόμενες μέρες. Θα έπρεπε να παίζουμε συνεχώς και θα ήταν καλό να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο τώρα που θα έχει μερικές μέρες ξεκούρασης."

Higuain: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και τα καταφέραμε. Η Atalanta είναι μια καλή ομάδα που είχε μόλις μια ήττα μέσα στην έδρα της φέτος οπότε έπρεπε να έχουμε σωστή νοοτροπία για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Κοιτάμε ένα παιχνίδι την φορά όπως λέει και ο προπονητής. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και δεν έχω δει ποτέ μου μια ομάδα να κερδίζει το Scudetto από τον Δεκέμβριο. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τώρα θα ξεκουραστούμε για τα Χριστούγεννα και όταν επιστρέψουμε θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση."


NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου