Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Napoli - Inter 2-1

Η Napoli κέρδισε την Inter στο San Paolo με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά το 1990!
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Gonzalo Higuain ο οποίος με δύο δικά του τέρματα στο 2' και στο 63' έδωσε το προβάδισμα στους Partenopei. Το σκορ μείωσε στο 67' ο Ljajic για την Inter η οποία έμεινε με 10 παίχτες μετά από την αποβολή του Nagatomo στο τέλος του ημιχρόνου. Μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι θεώρησαν πως όλα είχαν τελειώσει με αποτέλεσμα ο εφησυχασμός τους να επιτρέψει στην Inter  να μπει στο παιχνίδι και μάλιστα να έχει δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις, με το δεύτερο εκ των οποίων να προκύπτει μετά από εκπληκτική επέμβαση του Pepe Reina.

Napoli-Inter - Carmine Martino Gol Flash - 30-11-2015
Napoli-Inter - Carmine Martino Gol Flash - 30-11-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Δημοσιεύτηκε από Napoli Fans Tube στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015


Το γκολ που δέχθηκε ο Reina ήρθε μετά από 534 λεπτά, σπάζοντας το φετινό ρεκόρ που είχε η Manchester United με τον De Gea.


Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik (David Lopez 79); Callejon (Maggio 87), Higuain, Insigne (El Kaddouri 69)
Inter: Handanovic; D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo; Guarin (Biabiany 61), Medel, Brozovic; Perisic (Jovetic 83), Icardi (Telles 46), Ljajic


"Είμαι χαρούμενος που δώσαμε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο αυτή την ικανοποίηση μετά από πολλά χρόνια αλλά από αύριο πρέπει να επιστρέψουμε στην δουλειά. Καταφέραμε να μην απογοητευτούμε κατά τις δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημα της χρονιάς, έτσι και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Μέχρι το γκολ της Inter ήμασταν κυρίαρχοι. Κατά την άποψη μου θεωρήσαμε πως όλα τελείωσαν στο 2-0 και για αυτό γίναμε απρόσεκτοι και κάναμε λάθη που δεν κάνουμε συνήθως. Μπερδευτήκαμε,αποδιοργανωθήκαμε και αγχοθήκαμε μετά το γκολ ενώ και η κούραση από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι έπαιξε τον ρόλο της. Η Νάπολη είναι ένα υπέροχο περιβάλλον σαν εμπειρία αλλά πολύ δύσκολο στο να το ελέγξεις. Ξέροντας την ταπεινότητα των παιχτών μου πιστεύω πως μπορούμε να μείνουμε όπως ήμασταν πάντα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε τώρα, υπάρχουν άλλοι 72 βαθμοί διαθέσιμοι, οπότε με τους 31 μέχρι στιγμής δεν έχουμε εξασφαλίσει ούτε καν την αποφυγή του υποβιβασμού! Αύριο η ομάδα θα κάτσει κάτω για να συζητήσει το τι μπορούμε να βελτιώσουμε, όχι για την βαθμολογία, οπότε θα τους μιλήσω για τα τελευταία 20 λεπτά. Δεν μπορούμε να λέμε πως είμαστε οι καλύτεροι επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που τόσο η Fiorentina όσο και η Inter έπαιξαν πολύ καλά στο San Paolo."
Ο Sarri σχολίασε και τις δύο κίτρινες του Nagatomo για τις οποίες ο Mancini διαμαρτυρήθηκε έντονα.
"Το πρώτο φάουλ του Nagatomo ήταν ακριβώς μπροστά στον πάγκο μου και η μπάλα ήταν πολύ πιο μπροστά ενώ το δεύτερο ήταν ένα πολύ άτσαλο τάκλιν πάνω στον Alan ο οποίος είχε ξεφύγει."
Ο Higuain σκόραρε για 8ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και ο Sarri σχολίασε. "Αν ο Higuain κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω στην ψυχολογία του τότε μπορεί να γίνει εξωγήινος! Πρέπει να γίνει πιο αποφασιστικός.
Όσο για το γεγονός πως η ομάδα έχει μόλις μια ήττα φέτος έχοντας 14 νίκες και 4 ισοπαλίες ο Sarri απάντησε πως "Όλη η πορεία πιστώνεται στην ομάδα. Η μοναδική ου δουλειά είναι το να πιστεύουν οι παίχτες μου"

Allan: "Νομίζω πως ήταν πεντακάθαρη η κίτρινη στον Nagatomo αφού αν δεν πηδούσα για να τον αποφύγω θα μου έκανε ζημιά. Πιστεύω πως ο διαιτητής έπραξε σωστά. Ήταν μια δύσκολη νίκη αλλά οι καλύτερες νίκες έρχονται πάντα δύσκολα. Ο Higuain είναι μια εγγύηση για μας και ξέρουμε πως από την στιγμή που θα πάρει την μπάλα είναι πολύ πιθανό να την στείλει στα δίχτυα. Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε να σκοράρει και άλλα γκολ ώστε να μείνει στην πρώτη θέση των σκόρερ και εμείς στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Sarri έχει δίκιο να είναι θυμωμένος αφού τα τελευταία λεπτά καθίσαμε πολύ πίσω και χαλαρώσαμε επιτρέποντας στην Inter να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος."

Higuain: "Είναι μια μαγική βραδιά. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο, για εμάς. Νομίζω πως το δικαιούμαστε. Πρέπει να υποφέρουμε. Δεν γνωρίζω καμιά ομάδα που δεν υποφέρει για να κερδίσει κάτι. Δυσκολευτήκαμε στο τέλος, ο Reina έκανε μια καταπληκτική επέμβαση και είμαστε χαρούμενοι. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, η Inter αμύνθηκε καλά. Νιώθουμε πως δουλεύουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε στην κορυφή, εκεί που θέλαμε να είμαστε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας."


NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου