Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Napoli - Carpi 1-0
























Η Νάπολι κέρδισε την Κάρπι στο Σαν Πάολο παραμένοντας στην κορυφή εν όψει του ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο.
Σε ένα ματς που πριν την έναρξή του οι τιφόζι στήριξαν ξανά τον Καλιντού Κουλιμπαλί μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο εκτός με την Λάτσιο, η Νάπολι επιβλήθηκε 1-0 της Κάρπι και για πρώτη φορά στην ιστορία της πέτυχε 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ για τους Vesuviani, που κράτησαν την κορυφή, πέτυχε με πέναλτι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν φτάνοντας τα 24 σε 24 αγώνες.
Ο Μπέλετς σταμάτησε το σουτ του Ιγουαΐν και ο Αργεντινός είχε νέο σουτ στα πλαϊνά δίχτυα στο πρώτο κομμάτι του ματς. Η Κάρπι έχασε με τραυματισμό τον Πασκιούτι, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα της φανέλας του Καγιεχόν από τον Σαμπέλι, ενώ το βολέ του Ινσίνιε δεν πέρασε πολύ έξω. Ο Ισπανός εξτρέμ της Νάπολι ήταν ξανά έξαλλος με τον διαιτητή καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε μάλλον λανθασμένα ως οφσάιντ και ξανά ο Μπέλετς είπε «όχι» στον Πιπίτα.
Στο 57' έγινε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του ματς καθώς ο Μπιάνκο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, όμως το φάουλ στον Ινσίνιε έκανε περισσότερο ο Κριστιάν Τζακάρντο. Στο 69' ο Φάμπιο Νταπρελά μάρκαρε αντικανονικά μέσα στην περιοχή τον Κουλιμπαλί και ο Ιγουαΐν δεν έχασε την ευκαιρία να νικήσει τον Μπέλετς παρότι ο πορτιέρε της Κάρπι έπεσε καλά στο πέναλτι. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις καλές στιγμές των Ινσίνιε και Λαζάνια στη συνέχεια.
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Valdifiori, Hamsik; Callejon (Mertens 62), Higuain (Gabbiadini 82), Insigne (El Kaddouri 84)
Carpi: Belec; Letizia, Romagnoli, Poli (Daprela’ 60); Pasciuti (Zaccardo 11), Crimi, Bianco, Martinho, Sabelli; Mancosu (Verdi 79), Lasagna

Napoli-Carpi - Sintesi Rai - 07-02-2016
Napoli-Carpi - Sintesi Rai - 07-02-2016 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Δημοσιεύτηκε από Napoli Fans Tube στις Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016


NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου