Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ινσίνιε

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Την ώρα που ο Ινσινιε ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση του και υπόσχεται πως θα γυρίσει δριμύτερος έχουν αρχίσει να  παρελαύνουν στον τύπο πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι της Νάπολη με σκοπό την κάλυψη της απουσίας του.


Πρώτα ακούστηκε το όνομα του Τζιοβίνκο με τον μάνατζερ του στην συνέχεια όμως να υποστηρίζει πως αν ο πελάτης του φύγει από την Γιουβέντους θα πάει σε ομάδα εκτός καμπιονάτο.

Επόμενος υποψήφιος ο Τζακιερίνι της Σάντερλαντ ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της Νάπολη, αν και ο μανατζερ του μιλώντας σε ραδιόφωνο της πόλης υποστήριξε πως ακόμα δεν υπάρχει επαφή με τον Μπιγκον.
Το ιταλικό σαιτ Calciomercato γράφει για ενδιαφέρον τόσο της Νάπολη όσο και της Ίντερ για τον Λαμέλα, του οποίου το μέλλον στην Τότεναμ δείχνει αβέβαιο.
Ο μάνατζερ του M'Poku της Στανταρ Λιέγης δήλωσε πως ο πελάτης του θα ήθελε να φορέσει την φανέλα της Νάπολη, καθώς και οτι τα δικαιώματα του 22χρονου ανήκουν σε όμιλο του Κατάρ ο οποίος αναζητάει ομάδα για να τον παραχωρήσει με μορφή δανεισμού με δικαίωμα μελλοντικής αγοράς.  


Θετικός για Νάπολι ο ΠέρισιτςΠιθανή θεωρεί ο μάνατζερ του Ιβάν Πέρισιτς τη μεταγραφή του πελάτη του στη Νάπολι, καθώς έχουν γίνει τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, αν και, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ.
 
Οι «παρτενοπέι» χρειάζονται άμεσα έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό, μετά τον τραυματισμό που θα κρατήσει τον Λορέντσο Ινσίνιε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
 
Έτσι, αναμένεται να έχουν συνάντηση με εκπροσώπους του γερμανικού συλλόγου, ο οποίος ζητά 15 εκατ. ευρώ για τον Κροάτη διεθνή.
 
«Δεν είχαμε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή της Νάπολι Ρικάρντο Μπιγκόν το τελευταίο διάστημα. Είχαμε μιλήσει μόνο το καλοκαίρι. Είναι πιθανό να έχουμε συνάντηση τις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείω την προοπτική της μεταγραφής, αν όμως υπάρξει συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ», εξήγησε ο μάνατζερ του Πέρισιτς Τόντσι Μάρτιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου