Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συνέντευξη De Laurentis στο ράδιο της ομάδας

Ο Aurelio De Laurentis μίλησε στο ραδιόφωνο Kiss Kiss για τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Reina, τον Valdifiori καθώς και για τα τελευταία νέα σχετικά με την ανακαίνιση του Σαν Πάολο.

"Πριν την πρόσληψη του Sarri μίλησα με τον Arrigo Sacchi ο οποίος μου είπε πως θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, ένας καθηγητής του ποδοσφαίρου! Είναι ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, με μεγάλη εμπειρία και από την στιγμή που συναντηθήκαμε με έπεισε. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μεγάλων συλλόγων που προσέλαβαν προπονητές από χαμηλότερες κατηγορίες, με απόλυτη επιτυχία. 
Ο Reina έχει μόνο να περάσει τα ιατρικά, και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει μαζί μας.
Ο Valdifiori έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να πετύχει, έχει δουλέψει σκληρά και έκανε πολλές θυσίες για χρόνια . Πάντα ήθελα έναν playmayker στην ομάδα αλλά δεν είχαμε καταφέρει να φέρουμε έναν μέχρι τώρα. Πέρυσι ήταν ο καλύτερος μέσος του πρωταθλήματος και εύχομαι να παίξει για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο σαν τον Pirlo."

Τέλος ο πρόεδρος της Νάπολι επιτέθηκε στον δήμαρχο της πόλης για το γεγονός πως οι συζητήσεις για την ανακατασκευή του γηπέδου προχωράνε με αργούς ρυθμούς και αποκάλυψε πως υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια που θέλει να δώσει η ομάδα τον Αύγουστο, καθώς εκείνη την εποχή έχουν προγραμματιστεί συναυλίες στο San Paolo, γεγονός που πιθανόν να μην επιτρέψει στην ομάδα να αγωνιστεί στο γήπεδο της ακόμα και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου