Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Genoa - Napoli 0-0


Η Napoli αναδείχθηκε ισόπαλη με την Genoa 0-0 και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι προερχόταν από 5 διαδοχικές νίκες και ήθελε να συνεχίσει το σερί της για να μείνει μαζί με Φιορεντίνα και Ιντερ, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Βεζουβιάνι αν και ήταν ανώτεροι της Τζένοα και είχαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το 0-0 στο Marassi έπεσαν από την κορυφή της Serie A. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκανε ο Γκασπερίνι για τους Ροσομπλού που όμως άντεξαν και κράτησαν τον βαθμό.
Στο 5' είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή οι Ναπολιτάνοι, με τον Καγιεχόν να πιάνει το φαλτσαριστό γυριστό και τον τον Ματία Περίν να το βγάζει στη γωνία. Στο 27' ο Μέρτενς απέφυγε τον Μουνιός και σούταρε με το δεξί αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το παραθυράκι, με τον Βέλγο εξτρέμ να έχει και την επόμενη και τελευταία φάση των Azzurri στο πρώτο μέρος, με τον Περίν όμως να αντιδρά ξανά σωστά και με έξοδο να σώζει.
Και το δεύτερο μέρος ήταν όλο Νάπολι. Στο 58' ο Ινσίνιε έφυγε στην κόντρα και αφού απέφυγε έναν αντίπαλο έδωσε στον Καγιεχόν, ο οποίος με δεξί διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις των Παρτενοπέι και στο 77' έβγαλε εκπληκτική πάσα στον Χάμσικ, που όμως δεν έπιασε γεμάτο σουτ και ο Περίν έσωσε ξανά.
Η ομάδα του Σάρι από 85' και μετά είχε ακόμα τρεις ευκαιρίες για να 'κλέψει' τους βαθμούς, όμως η μπάλα δεν έμελλε να μπει στην εστία της Τζένοα. Στο 86' ύστερα από εκτέλεση πλαγίου άουτ και κοντινή σέντρα του Νταβίδ Λόπεθ ο Ιγουαΐν έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 92' το φάουλ του Μανόλο Γκαμπιαντίνι κόντραρε στο τείχος και άλλαξε πορεία αλλά ο Περίν έδειξε ξανά καλά αντανακλαστικά και στο 94' ο Ινσίνιε πήγε για το curler στο παραθυράκι αλλά ο πορτιέρε της Τζένοα είχε αποφασίσει να μην δεχθεί γκολ.
Genoa: Perin; Munoz (Izzo 35), Burdisso, Ansaldi; Figueiras, Rincon (Cissokho 72), Tino Costa, Dzemaili (Ntcham 44), Laxalt; Perotti, Pavoletti
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan (David Lopez 81), Jorginho, Hamsik; Callejon (Gabbiadini 67), Higuain, Mertens (Insigne 56)

Genoa-Napoli - Sintesi Rai - 01-11-2015
Genoa-Napoli - Sintesi Rai - 01-11-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Posted by Napoli Fans Tube on Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015




Sarri: "Μας έλειψε η τύχη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε ένα γήπεδο στο οποίο είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, είναι κρίμα που δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πως θα κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τις ομάδες του Gasperini(προπονητής της Genoa). Υπήρξε επίσης ένα καθαρό πέναλτι στον Higuain στο οποίο έπρεπε να δοθεί και κόκκινη γιατί ήταν ακριβώς μπροστά από το τέρμα. Είμαστε η ομάδα που παίζει περισσότερο μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει ελάχιστα πέναλτι. Ήταν το τρίτο παιχνίδι μας μέσα στην εβδομάδα οπότε είναι φυσικό να έχουμε έλλειψη αποτελεσματικότητας. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει άνετα με όλες αυτές τις ευκαιρίες οπότε δεν είμαι θυμωμένος με τα παιδιά, αντίθετα είμαι ικανοποιημένος. Ο Higuain ήταν λίγο απομονωμένος και για αυτό έβαλα τον Gabbiadini ώστε να πάρει βοήθειες. Το 4-3-3 δίνει μεν πλάτος αλλά κάποιες φορές μπορεί να αφήσει τον κεντρικό επιθετικό απομονωμένο. Γιατί ξεκίνησε ο Mertens αντί του Insigne; Έδειχνε πιο φρέσκος στην προπόνηση."
Hamsik: Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί αφού αξίζαμε κάτι παραπάνω από έναν βαθμό και δημιουργήσαμε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είναι κρίμα, αλλά δεν είναι εύκολο να τα πας καλά στο Marassi και εμείς είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε απλά δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μας. Το γκολ ήταν το μόνο πράγμα που μας έλλειπε σήμερα. Δεν σημαίνει τίποτα το ότι δεν είμαστε στην κορυφή γιατί ακόμα κοντά. Είμαστε αήττητοι για 13 παιχνίδια και αυτό είναι πάντα θετικό."
Reina: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέρουμε, όπως ξέρουμε πως πήραμε έναν σημαντικό βαθμό αν και υπήρξε πέναλτι που δεν δόθηκε στον Higuain. Η ανατροπή από τον Burdisso ήταν πεντακάθαρη. Είναι η δεύτερη φορά που δεν δίνεται ένα καθαρό πέναλτι στον Gonzalo. Εκτός από αυτό το, είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν καταφέραμε αυτή την φορά να εκμεταλλευτούμε. Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι, παίζουμε με διάρκεια και βελτιωνόμαστε πάρα πολύ αμυντικά σε τέτοιο βαθμό που σήμερα δεν δέχθηκα σχεδόν κανένα σουτ προς το τέρμα."

Δυναμική παρουσία είχαν οι tifosi της Napoli στις κερκίδες του Luigi Ferraris, ευρισκόμενοι δίπλα δίπλα με αυτούς της Genoa και επιβεβαιώνοντας τις εξαιρετικές μεταξύ τους σχέσεις!






NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου