Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Napoli - Palermo 2-0


Η Νapoli κέρδισε την Palermo με 2-0, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της, σε Ιταλία και Ευρώπη και συνεχίζει να καταδιώκει την Roma από απόσταση βολής.


Napoli-Palermo - Sintesi Rai - 28-10-2015
Napoli-Palermo - Sintesi Rai - 28-10-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Posted by Napoli Fans Tube on Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015


Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Chiriches, Ghoulam; David Lopez (Allan 63), Jorginho, Hamsik; Callejon (El Kaddouri 76), Higuain, Insigne (Mertens 65)
Palermo: Sorrentino; Struna, Gonzalez, Andelkovic; Rispoli, Rigoni (Quaison 67), Maresca (Brugman 53), Hiljemark, Lazaar (Chochev 79); Vazquez, Gilardino
Higuain: "Είναι άλλη μια σημαντική νίκη. Σκεφτόμαστε πάντα το κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε που θα φτάσουμε. Ακόμα κάτι μας λείπει, για να φτάσουμε μέχρι το τέλος αλλά αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό θα είναι κάτι πολύ καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου δείχνει την αγάπη του κάθε μέρα."

Sarri: "Η υπερβολή πάντα μπέρδευε τα πράγματα στην Νάπολη όλα τα χρόνια. Πρέπει να παραμείνουμε ισορροπημένοι, αφού βρισκόμαστε μόλις στην 10η αγωνιστική. Θα ήταν παράλογο να αρχίσουμε να μιλάμε για τρόπαια ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει μονάχα να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε κάθε τρεις μέρες και αυτό κάνει την διαχείριση της έντασης δύσκολη. Στο παρελθόν αυτή η ομάδα είχε πρόβλημα στο να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, οπότε πρέπει να δούμε αν έχουμε καταφέρει τελικά να αποκτήσουμε αυτήν την πολυπόθητη συνέπεια. Δουλεύουμε σε αυτό και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε στις δύσκολες στιγμές."
Εντύπωση προκάλεσε η οργισμένη αντίδραση του Insigne κατά την στιγμή της αντικατάστασης του με τον Sarri πάντως να το βλέπει ψύχραιμα: "Στην ηλικία μου τέτοια πράγματα δεν με αγγίζουν. Ο Lorenzo οφείλει να δώσει μια εξήγηση στους συμπαίκτες του για την έλλειψη σεβασμού που επέδειξε. Συμβαίνει πολλές φορές κάποιος να είναι ενοχλημένος όταν πρέπει να αφήσει το παιχνίδι."
Εντύπωση προκάλεσε και ο οργισμένος τρόπος με τον οποίον πανηγύρισε ο Mertens το τέρμα που πέτυχε με τον Sarri να απαντάει: "Αν ο Mertens κάνει εμφανίσεις σαν και αυτή, τότε είμαι χαρούμενος που είναι θυμωμένος!" 


NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου