Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Reina: "Είμαι ερωτευμένος με την πόλη!"

Ο Pepe Reina παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Napoli, μιλώντας για την σχέση του με την ομάδα και την πόλη.

"Πρωτάθλημα; Το αφεντικό θα με σκοτώσει αν πω κάτι τέτοιο", δήλωσε γελώντας, ο Ισπανός τερματοφύλακας τονίζοντας ταυτόχρονα πως είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλα πως αυτός και οι συμπαίχτες του θα δώσουν τα πάντα.
"Είναι πραγματικά δύσκολο και δεν το λέω απλά για να πάρω την πίεση από την ομάδα. Υπάρχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες αλλα θα δώσουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Προς το παρόν ας μιλήσουμε για το τι κάναμε μέχρι στιγμής. Η ομάδα χάνει δύσκολα, χάσαμε μόνο από την Sassuolo που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλλος. Τα αποτελέσματα πήγαν πολύ καλά και ξέρουμε πως για να διεκδικήσεις τις πρώτες θέσεις πρέπει να αμύνεσαι καλά." 
Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια κόντρα στις Verona, Inter, Bologna, Roma και Atalanta με πολύ κόσμο να πιστεύει πως θα είναι καθοριστικά για την συνέχεια, με τον Reina να απαντάει: "Δεν ξέρω αν αυτά τα παιχνίδια θα καθορίσουν το τι θα κάνουμε. Εγώ σκέφτομαι απλά την Verona, κοιτάμε ένα παιχνίδι την φορά, πάντα αυτό κάνουμε. Θα δούμε που θα είμαστε στις 21 Δεκεμβρίου και τότε θα μιλήσουμε."
Ο Ισπανός ο οποίος μετά τον δανεισμό του πριν δύο χρόνια, στους Partenopei, από την Liverpool, πέρασε έναν χρόνο στο Μόναχο και επέστρεψε στην Νάπολη μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με την πόλη και τον κόσμο. "Είμαι ερωτευμένος με την πόλη όπως και η οικογένεια μου. Έπρεπε να γυρίσω, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε κυρίως με την καρδιά. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα μεγαλώνει, η πόλη είναι τρελή για μένα και για τους άλλους παίχτες. Οι άνθρωποι εδώ σε αγαπάνε, όταν βρίσκεσαι με την οικογένεια μπορεί να γίνονται λίγο αδιάκριτοι αλλά αυτό είναι σημάδι αγάπης. Είμαι πολύ τυχερός!"



NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου