Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Verona - Napoli 0-2


Η Napoli πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Βερόνα συνεχίζοντας την προέλαση της προς την κορυφή του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν κλεισμένοι στην περιοχή τους, χωρίς όρεξη για να δημιουργήσουν, με τους Partenopei να τους πολιορκούν και τελικά να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 67 με τον Insigne και στο 74 με τον Higuain, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς και κρατώντας παράλληλα για ένα ακόμα ματς ανέπαφη την εστία τους.


Verona: Rafael; Pisano, Moras, Bianchetti, Albertazzi (Helander 48); Greco, Checchin (Wszolek 68), Halfredsson; Jankovic (Toni 72), Pazzini, Gomez Taleb
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Chiriches, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik (David Lopez 78); Callejon (El Kaddouri 66), Higuain, Insigne (Maggio 88)


Highlights. [ Verona - Napoli 0-2. ]
Posted by Napoli FanZone on Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Insigne: "Ξέραμε πως αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό και αθλητικό αντίπαλο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμένα το να σκοράρω εδώ ειδικά από την στιγμή που φώναξαν τόσα προσβλητικά συνθήματα εναντίον μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Αφιερώνω την νίκη στην πόλη αφού ξέρω καλά την σημασία αυτού του παιχνιδιού. Ο προπονητής με γεμίζει αυτοπεποίθηση, όσο για την άλλη φορά που είχα θυμώσει ήταν επειδή έγινα αλλαγή αλλά ζήτησα συγνώμη. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η Napoli."



Sarri: "Είμαστε αήττητοι για 16 παιχνίδια αλλά υπάρχουν ακόμα ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς. Είναι αδύνατον να κοιτάξουμε πέρα από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Δεν ξέρουμε ακόμα ως που μπορούμε να φτάσουμε, πάντως από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε ως τώρα η Fiorentina με εντυπωσίασε περισσότερο. Έχουμε παίχτες με τεράστια ποιότητα και είναι πιο εύκολο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο μαζί τους. Τα τελευταία 2-3 χρόνια η Empoli μου δεν είχε τέτοια ατομική ποιότητα αλλά πάνω κάτω διέθετε τα ίδια χαρακτηριστικά. Με κάνει να γελάω το γεγονός πως ο κόσμος λέει πως είμαστε στην κορυφή. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άλλες ομάδες δεν έπαιξαν ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε έναν επιπλέον βαθμό από την Roma. Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό  χρειάζεται μονάχα μια στιγμή για να μετατραπεί το 0-0 σε 3-0. Ήταν ίδιο με τα παιχνίδια κόντρα στην Genoa και την Carpi, απλά αυτή την φορά βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Ο Insigne έδειχνε τσατισμένος από τις αποδοκιμασίες της κερκίδας αλλά προτίμησα να τον κρατήσω στο παιχνίδι για να μπορούμε να απειλήσουμε την Verona με μακρινά σουτ. Δεν περίμενα να με αγκαλιάσει πάντως! Στο πρώτο μέρος κάναμε λάθος επιλογές και προσπαθήσαμε να επιτεθούμε στον χώρο ενώ δεν υπήρχε καθόλου. Ήμασταν επίσης λίγο αργοί. Ανεβάσαμε τον ρυθμό μετά την ανάπαυλα, η Verona έμεινε από δυνάμεις με το 6-3-1 που χρησιμοποιούσε και τελικά βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε."



NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου