Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Napoli - Roma 0-0








Η Napoli είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα διεκδικώντας την νίκη μέχρι το τέλος απέναντι στην Roma που έπαιξε για το το 0 στην άμυνα και τελικά το Derby del sole έληξε χωρίς τέρματα.
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon (Mertens 67), Higuain, Insigne (El Kaddouri 88)
Roma: Szczesny; Florenzi (Vainqueur 88), Manolas, Rudiger, Digne; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Iago Falque (Gyomber 82), Dzeko, Salah (Iturbe 76)



Napoli-Roma - Sintesi Rai - 13-12-2015
Napoli-Roma - Sintesi Rai - 13-12-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Δημοσιεύτηκε από Napoli Fans Tube στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Sarri:"Δεν ξέρω αν η μπάλα είχε βγει ολόκληρη εκτός αλλά σε κάθε περίπτωση ο Iturbe έκανε φάουλ πάνω στον Albiol οπότε το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει όπως και να έχει. Το παιχνίδι ήταν μονοδιάστατο αφού μονάχα εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο. Η Roma τα πήγε καλύτερα από ότι συνήθως αμυντικά, είχαμε πολλές ευκαιρίες που τις σπαταλήσαμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την προφανή υπεροχή μας στον αγώνα. Αν ήταν αγώνας μποξ η γωνία της Roma θα είχε πετάξει την πετσέτα. Ο Higuain θα μπορούσε να κάνει περισσότερα. Στο πρώτο μέρος  ήμασταν δημιουργικοί αν και κάναμε πολλές λάθος κινήσεις. Η ομάδα άφησε τον Gonzalo απομονωμένο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Βλέποντας την ομάδα από το 85' ως το 93' αμφιβάλω αν ήταν θέμα κούρασης. Η Roma εφάρμοσε μια ασυνήθιστη τακτική κάθισε πίσω και ήταν δύσκολο να σπάσουμε την άμυνα της. Στην ανάπαυλα καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε και έτσι στην συνέχεια δημιουργήσαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες."
Hamsik: "Δώσαμε τα πάντα και αξίζαμε την νίκη αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σκεφτόμαστε την πίεση που υπάρχει για να είμαστε κοντά στην κορυφή. Δώσαμε τα πάντα, απλά το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα γκολ. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι, ήταν μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα δημιουργήθηκε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα επί της οποίας κυριαρχήσαμε απόλυτα."

NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου