Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Napoli - Sasuolo 3-1

Η Napoli κέρδισε στο San Paolo την Sassuolo, αυξάνοντας την απόσταση της από την Inter και τώρα περιμένει ενδεχόμενες απώλειες και των υπολοίπων διεκδικητών.
Το ματς άρχισε με την Σασουόλο, να παίρνει πέναλτι στο 2' για το μαρκάρισμα του Αλμπιόλ στον Σανσόνε, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φαλτσινέλι.Οι Παρτενοπέι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 10' με το άστοχο σουτ του Ιγουαΐν μετά την πάσα του Ινσίνιε και στη συνέχεια πίεζαν από ψηλά.  Στο 19' με την κεφαλιά του Καγιεχόν μετά την σέντρα του Ινσίνιε από αριστερά ήρθε η ισοφάριση. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του Ισπανού στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτο μετά από 26 αγώνες στην Serie A! Από την στιγμή που έγινε το 1-1, πάντως, η Σασουόλο μάλλον λειτούργησε καλύτερα και κατάφερε να βγει και μπροστά, απειλώντας στο 29' με το σουτ του Σανσόνε που απέκρουσε ο Ρέινα. 
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 35' με το άστοχο πλασέ του Ινσίνιε, ο οποίος απέφυγε και έναν αντίπαλο με ωραίο τρόπο, για να πάρει φωτιά το San Paolo πριν τη λήξη του πρώτου μέρους κι συγκεκριμένα στο 42': Ο Χάμσικ πήρε από αριστερά, γύρισε για τον Ιγουαΐν και αυτός έβαλε το γκολ Νο19 σε 20 ματς (2-1), κλείνοντας ιδανικά για την ομάδα του το ημίχρονο! 
Στην επανάληψη οι Ναπολιτάνοι μπήκαν για να καθαρίσουν το ματς αλλά ο Ιγουαΐν είδε την μπάλα να φεύγει άουτ, τόσο στο 48' με το διαγώνιο σουτ εντός περιοχής όσο και στο 52' καθώς δοκίμαζε με το αριστερό με το ύψος της περιοχής. Η ομάδα του Σάρι δεν έβαλε το τρίτο γκολ αλλά δεν ένιωσε και κάποια απειλή από την Σασουόλο, η οποία το πάλευε αλλά δυσκολευόταν πολύ όταν πλησίαζε στην αντίπαλη περιοχή. Ειδικά από την στιγμή που η Νάποι, μετά το 65', επιχείρησε να παγώσει και τον ρυθμό του παιχνιδιού ώστε να διαχειριστεί χωρίς το παραμικρό λάθος την κατάσταση. 
Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, πέρα από το πλασέ του Ινσίνιε που έφυγε άουτ στο 76', αλλά στο 86' λίγο έλειψε να έρθει το σοκ καθώς ο Βρσάλικο σέντραρε από δεξιά και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Πελεγκρίνι. Η ζημιά δεν έγινε και στο 93' ο Ιγουαΐν, μετά το γύρισμα του Καγιεχόν, έκανε το 3-1 με το 20ο του γκολ σε 20 αγωνιστικές, κάνοντας ακόμη πιο ωραίο το σαββατόβραδο στον ιταλικό νότο!

Napoli-Sassuolo - Sintesi Rai - 16-01-2016
Napoli-Sassuolo - Sintesi Rai - 16-01-2016 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Δημοσιεύτηκε από Napoli Fans Tube στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κίρικες (68' Κουλιμπαλί), Γκουλάμ, Αλαν, Ζορζίνιο, Χάμσικ (87' Νταβίντ Λόπεθ), Καγιεχόν, Ιγουαΐν, Ινσίνιε (77' Μέρτενς). 
Σασουόλο (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Κονσίλι, Βρσάλικο, Αριάουντο, Ατσέρμπι, Πελούζο, Μισιρόλι (16' Πελεγκρίνι), Μανιανέλι, Ντάνκαν, Πολιτάνο (68' Φλόρο Φλόρες) (83' Ντεφρέλ), Φαλτσινέλι, Σανσόνε.

Sarri: "Η Sassuolo δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν ειδικά άμα μείνει πίσω στο σκορ πολύ νωρίς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχουν χάσει άλλο παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν, την φετινή σεζόν. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε νωρίτερα, αλλά είχαμε μια καλή απόδοση. Αφιερώνουμε την νίκη στον Chalobah. Η ομάδα συγκλονίστηκε από αυτό που του συνέβη(έχασε την μητέρα του)."
Ο Higuain μετράει 20 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια στην Serie Α με τον Sarri να περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Αργεντινό: "Αν κινείται στο τέρμα περισσότερες φορές με τον τρόπο που το έκανε στο πρώτο γκολ θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Εξακολουθώ να τον θεωρώ το κορυφαίο σέντερ φορ στον κόσμο. Ο Callejon είναι κορυφαίος σκορερ στο Europa League οπότε το γεγονός ότι δεν είχε σκοράρει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ήταν τυχαίο. Ελπίζω η ομάδα να τα πάει ακόμα καλύτερα και να συνεχίσει να βελτιώνεται. Όταν σταματάς να βελτιώνεσαι πας πίσω. Είναι προφανές το ότι η Juventus είναι το φαβορί για τον τίτλο. Κέρδισαν τέσσερις συνεχόμενους τίτλους και έχουν διπλάσιο μπάτζετ σε σχέση με άλλες ομάδες. Αν θεωρούσαμε πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο με μια ομάδα που κέρδισε τέσσερις σερί τίτλους και πέρυσι πήρε και το Copa Italia φτάνοντας και στον τελικό του Champions League θα ήμασταν τρελοί. Τίποτα δεν άλλαξε, παίξαμε απλά το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου μισού της σεζόν. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι του κυπέλλου με την Inter, την Τετάρτη. Κοιτάμε ένα παιχνίδι την φορά."
Higuain"Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δουλεύω, έχω αυτοπεποίθηση χάρη στον προπονητή, τους συμπαίχτες μου και τον σύλλογο.Η φόρμα που έχω οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Sarri. Τον ευχαριστώ και θέλω να την διατηρήσω. Θέλω να παραμείνω ήρεμος και να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται"

NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου