Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Frosinone - Napoli 1-5


Ανήμερα των 57ων γενεθλίων του Μαουρίτσιο Σάρι, η Νάπολι διέσυρε τη Φροζινόνε, με τον Higuain να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 18 τέρματα, και είναι πρωταθλήτρια χειμώνα για πρώτη φορά μετά το 1989-90 όταν και κατέκτησε το τελευταίο Scudetto!



Αν και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αξίζει να σημειωθεί πως στα 56 από τα 81 πρωταθλήματα που διεξήχθησαν ο πρωταθλητής χειμώνα κατέκτησε στο τέλος και τον τίτλο.


Frosinone-Napoli - Sintesi Rai - 10-01-2016
Frosinone-Napoli - Sintesi Rai - 10-01-2016 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Δημοσιεύτηκε από Napoli Fans Tube στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016


Frosinone: Zappino; M Ciofani, Diakite, Blanchard, Crivello; Sammarco, Gucher, Kragl (Chibsah 62); Paganini (Tonev 57), D Ciofani, Dionisi (Soddimo 67)
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik (Chalobah 78); Callejon (El Kaddouri 75), Higuain (Gabbiadini 66), Mertens
Higuain: "Δεν σημαίνει τίποτα το ότι είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, δεν έχει καμία αξία. Το να είμαστε πρώτοι τον Μάιο μετράει. Δουλεύουμε καλά, υπάρχουν άλλοι πέντε μήνες μπροστά μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο προπονητής μου ζήτησε να χτυπήσω το πέναλτι και το έκανα, αλλά όλη η ομάδα είχε μια εξαιρετική απόδοση. Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό και δεν μας ενδιαφέρει το τι κάνουν οι άλλες ομάδες"


Albiol: "Είναι μια σημαντική μέρα για εμάς. Πρωταθλητές χειμώνα; Εγώ θέλω να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς!"


Sarri: "Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γρήγορα και το κάναμε καλά, ήταν η απόδειξη της ωριμότητας μας. Θα μπορούσαμε να νιώσουμε πίεση αφού αγωνιζόμασταν εκτός έδρας, αλλά κάναμε ένα ακόμα βήμα μπροστά σε σχέση με την νοοτροπία μας. Τα πηγαίνουμε καλά μέχρι στιγμής και πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς να ασχολούμαστε με κανέναν άλλον. Συνεχίζω να πιστεύω πως η Juventus είναι το φαβορί. Είμαστε στην κορυφή μετά από 19 αγώνες και έχουμε άλλους 19. Κανένας δεν κέρδισε έναν μαραθώνιο από μισά της διαδρομής του. Αυτό που με ικανοποιεί πιο πολύ είναι το ότι η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ σκληρά, συμπεριλαμβανομένων και των πιο σημαντικών παιχτών. από την πρώτη μέρα. Με επαναλαμβανόμενες κινήσεις στην προπόνηση αποκτήσαμε μια σημαντική τακτική οργάνωση.
Πάντα λέω στους παίχτες μου ότι πιστεύω. Ο Higuain είναι μονάχα στο 50 με 60% των δυνατοτήτων του. Είναι ένας επιθετικός παγκοσμίου κλάσεως. Ο Gabbiadini  έδειξε επίσης το τι μπορεί να κάνει και προφανώς και δεν πωλείται. Ο ενθουσιασμός των ανθρώπων μπορεί να μετατραπεί σε ευφορία  η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε ανόητα λάθη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην κορυφή στο επόμενο παιχνίδι κάναμε τα πάντα λάθος. Χρειάζεται να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά σε σχέση με την νοοτροπία μας."

NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου