Τα πάντα για την αγαπημένη μας ομάδα...
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Chievo - Napoli 0-1

Η Napoli κέρδισε την Chievo, μέσα στην Βερόνα και συνέχισε την προέλαση της προς την κορυφή!
Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς, με τον Μπισάρι να αποκρούει το σουτ του Καγιεχόν στο 9' και την Κιέβο στο ίδιο λεπτό να απαντά με σουτ-άουτ του Λούκας Κάστρο σε αντεπίθεση που άνοιξε ο Σιμόνε Πέπε. Στο 22' ο Ιγουαΐν έστειλε για πρώτη φορά τη μπάλα στο δοκάρι ύστερα από συνεργασία με τον Χάμσικ και τον Μπισάρι -είχε πάρα πολλή δουλειά- να βρίσκει τη μπάλα και στο 31' ο Αργεντινός επιθετικός με σουτ εκτός περιοχής έστειλε ξανά τη μπάλα στο σίδερο. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταματούσαν με τίποτα. Στο 35' ο Ινσίνιε κατάλαβε την πρόθεση του Πίντσι και πήρε μπάλα από τη λάθος πάσα αλλά δεν έκανε καλό σουτ και αφού ο Πέπε δεν σημάδεψε σωστά, ξανά ο Ινσίνιε έκανε ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του κοντραρίστηκε.Στην πρώτη φάση της επανάληψης και πάλι ήταν πρωταγωνιστής ο Ινσίνιε με καλό σουτ εκτός περιοχής το οποίο έβγαλε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Μπισάρι (56'). Τρία λεπτά αργότερα η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Ο Γκουλάμ έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά και ο Ιγουαΐν με τρομερό αριστερό με τη μία τρύπησε τα χέρια του ανίκητου Μπισάρι (0-1).Οι Βεζουβιάνι δεν άλλαξαν την προσέγγισή τους μετά το γκολ και συνέχισαν να ψάχνουν και δεύτερο. Στο 61' το αριστερό του Ιγουαΐν μέσα από την περιοχή πέρασε έξω από το παραθυράκι, στο 62' ο Κουλ8ιμπαλί σούταρε στον Μπισάρι και στο 69' ο Χάμσικ άουτ. Στο τελευταίο τέταρτο η Κιέβο δοκίμασε να βγει από το καβούκι της και στο 75' το σουτ του Μετζιορίνι πήγε στον Ρέινα και στο 91' το γυριστό του Κάστρο πέρασε άουτ. Ενδιάμεσα, το καλό διαγώνιο δεξί του Μέρτενς πέρασε μόλις έξω.

Πλέον οι Παρτενοπέι βρίσκονται στην δεύτερη θέση έναν βαθμό πίσω από την Ρόμα μαζί με άλλες τρεις ομάδες σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται φέτος να είναι συναρπαστικό.




Κιέβο: Μπισάρι, Σέζαρ, Γκαμπερίνι, Γκόμπι, Κατσιατόρε, Πίντσι (64' Μπίρσα), Πέπε (72' Πελισιέ), Ριγκόνι, Κάστρο, Παλόσκι (82' Ινγκλέζε), Μετζιορίνι.
Νάπολι: Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλαν, Ζορζίνιο, Χάμσικ (77' Νταβίδ Λόπεθ), Καγιεχόν, Ινσίνιε (70' Μέρτενς), Ιγουαΐν (83' Γκαμπιαντίνι).

Chievo-Napoli - Sintesi Rai - 25-10-2015
Chievo-Napoli - Sintesi Rai - 25-10-2015 - NapoliFansTubeSegui il Napoli su: Napoli Fans Tubee anche su: https://twitter.com/#!/NapoliFansTube
Posted by Napoli Fans Tube on Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015







Higuain: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πάντα είχαμε προβλήματα εδώ τα προηγούμενα χρόνια. Η Chievo δεν είχε ούτε ένα σουτ στην εστία μας οπότε αξίζαμε απόλυτα τους τρεις βαθμούς. Στείλαμε ένα μήνυμα στους ίδιους μας τους εαυτούς. Εστιάζουμε μονάχα σε εμάς και δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα και υπάρχουν πολλές ομάδες που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, ενώ υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Ο Sarri είναι ένας προπονητής που πραγματικά ξέρει πως να εμψυχώνει τους παίχτες του και αυτό φαίνεται στο γήπεδο."
Sarri: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό παιχνίδι γιατί ξέραμε πως θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα δυσκολευτούν κόντρα στην Chievo. Παίξαμε καλά και δουλέψαμε σκληρά, είμαστε άτυχοι στα δύο δοκάρια, αλλά χωρίς δυνατό χαρακτήρα δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από εδώ. Επιμένω να λέω πως είναι βλασφημία να μιλάμε για το Scudetto. Ρωτήστε την Roma για το Scudetto. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να μιλάμε και για την δεύτερη θέση αφού πρέπει να επικεντρωθούμε στην Τετάρτη. Δεν θα είναι εύκολο το να αντιμετωπίσουμε την Palermo μετά από ένα δύσκολο Ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, ειδικά από την στιγμή που η Palermo είχε 24 επιπλέον ώρες ξεκούρασης. Δεν νομίζω πως είναι σωστό αυτό που συμβαίνει αφού την Κυριακή θα παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μας μέσα σε δέκα μέρες αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που θα έχει παίξει τρία ματς σε οκτώ ημέρες. Προφανώς δεν φρόντισαν ώστε να προσέξουν τις ομάδες που παίζουν στο Europa League όταν κανόνισαν το πρόγραμμα.  Ας μην παραπονεθεί κανείς για την βαθμολογία του πρωταθλήματος στην UEFA γιατί είναι δύσκολο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαστε σε φόρμα αυτή την περίοδο αλλά το να κάνουμε αυτό το πράγμα επί 10 μήνες είναι δύσκολο."

Ο προπονητής των Παρτενοπέι αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο μπρίζωσε τον Higuain κατά την προετοιμασία της ομάδας, ώστε ο Αργεντινός να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. "Του είπα πως είναι πολύ τεμπέλης και πως αν δεν αλλάξει δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Εν μέρει συμφώνησε αφού δεν μπορούσε να δείξει το 100% των ικανοτήτων του. Μιλήσαμε ξεκάθαρα, οπότε αυτό εξελίχθηκε σε μια ειλικρινή και άμεση σχέση που τον βοήθησε να αποκτήσει κίνητρο."
Όσο για τους εμφανώς βελτιωμένους Albiol και Koulibaly: "Ο Albiol βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι όπως και ο Koulibaly αν και πρέπει να να τα πάνε καλύτερα στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αμύνονται στον χώρο όταν ο αντίπαλος παίζει με βάθος."


NAPOLI GREECE -- Τα πάντα για την αγαπημένη μας Νάπολι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

1 σχόλιο:

  1. Είδα το πρόγραμμα του ΟΤΕ Τιβί για την Τετάρτη και δεν την έχουν βάλει σε κάποιο κανάλι την Νάπολι. Ρεζιλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή